Sluta dela arbetsyteresurs
Tar bort alla befintliga roller för en arbetsyteresurs från en användare, grupp eller API-nyckel för arbetsyta (tjänstkonto). Om du vill rikta dig till en användare eller ett tjänstkonto anger du endast användarens e-postadress. Användaren måste finnas i din arbetsyta. Om du vill rikta dig till en grupp anger du endast gruppens id. Om du vill rikta dig till en API-nyckel för arbetsyta (tjänstkonto) anger du api key id. Resursen slutar då delas med tjänstkontot som är kopplat till nyckeln. Du måste ha administratörsåtkomst till resursen för att sluta dela den. Du kan inte ta bort behörigheter från användaren som skapade resursen.
Sökvägsparametrar
ID:t för målresursen.
Headers
Förfrågan
Resurstyp för målresursen.
E-postadressen till användaren eller tjänstkontot.
ID:t för målgruppen. Använd 'default' för att ange resursens basroll — varje medlem i arbetsytan får denna roll, om de inte har en högre roll genom en direkt användarbehörighet, gruppmedlemskap eller en API-nyckel för arbetsytan (tjänstkonto).
ID:t för mål-arbetsytans API-nyckel för tjänstkonto. Det är inte själva API-nyckelsträngen som du skickar i headern för autentisering — det är nyckelns ID, som arbetsytans administratörer hittar under Developers → Service Accounts.