Czy mogę wstrzymać subskrypcję?

Nie można wstrzymać płatnej subskrypcji, ale gdy ją anulujesz, po zakończeniu bieżącego okresu rozliczeniowego twoje konto przejdzie na plan darmowy.    

W planie darmowym nie masz dostępu do niektórych funkcji, takich jak Voice Cloning, ale nic nie zostanie usunięte z konta, chyba że zrobisz to samodzielnie.  

Możesz ponownie zasubskrybować w dowolnym momencie na stronie Subskrypcja. Po ponownej subskrypcji odzyskasz dostęp do funkcji dostępnych w nowym planie, w tym do treści zapisanych na koncie.