Hoppa till navigering

Dela resurser

En översikt över hur du delar resurser i en workspace.

Dela ett projekt

Översikt

Om din prenumeration inkluderar flera platser kan du dela resurser med dina medlemmar. Resurser som du kan dela inkluderar röster, ElevenLabs-agenter, studio-projekt med mera. Se Workspaces API för en uppdaterad lista över resurser du kan dela.

Delbara resurstyper

Följande resurstyper kan för närvarande delas:

  • Röster
  • Uttalslexikon
  • Dubbningar
  • Projekt
  • Autentiseringsanslutningar
  • Filer och mappar
  • Agenter
    • Kunskapsbasdokument
    • Verktyg
    • Inställningar
    • Hemligheter
    • Telefonnummer
    • MCP-servrar
    • Batchsamtal
    • Svarstester
    • Testsvitsanrop
    • WhatsApp-konton

Delning

Du kan dela en resurs med en huvudman. En huvudman är något av följande:

  • En användare
  • En användargrupp
  • Ett tjänstekonto

En resurs kan delas med högst 100 huvudmän.

Tjänstekonton fungerar som enskilda användare. De har inte åtkomst till något i workspacen när de skapas, men resursadministratörer kan lägga till dem i resurser.

Standarddelning

Om du vill dela med specifika huvudmän för varje ny resurs som standard kan du aktivera detta på sidan för dina personliga inställningar under Inställningar för standarddelning. Varje ny resurs som skapas efter att detta har aktiverats delas automatiskt med de huvudmän som du lägger till här.

Roller

När du delar en resurs med en huvudman kan du tilldela den en roll. Vi stöder följande roller:

  • Visare: Visare kan upptäcka resursen och dess innehåll. De kan också ”använda” resursen, till exempel generera TTS med en röst eller lyssna på ljudet från en studioinstans.
  • Redigerare: Allt som en visare kan göra, samt redigera resursens innehåll.
  • Administratör: Allt som en redigerare kan göra, samt ta bort resursen och hantera delningsbehörigheter.

När du skapar en resurs har du administratörsbehörigheter för den. Andra resursadministratörer kan inte ta bort dina administratörsbehörigheter för resurser som du har skapat.

Workspace-administratörer har administratörsbehörigheter för alla resurser i workspacen. Detta kan endast tas bort från dem genom att deras roll som workspace-administratör tas bort.