Zapisywanie audio
Określ, czy nagrania audio połączeń mają być zachowywane.
Ustawienia zapisywania audio pozwalają wybrać, czy nagrania twoich połączeń mają być zachowywane w historii połączeń dla każdego agenta z osobna. Daje ci to elastyczność w zakresie przechowywania danych i prywatności.
Omówienie
Domyślnie nagrania audio są włączone. Możesz zmienić to ustawienie, aby:
- Włączyć zapisywanie audio: Zapisywać audio połączeń do późniejszego odsłuchania.
- Wyłączyć zapisywanie audio: Nie zapisywać nagrań audio w historii połączeń.
Wyłączenie zapisywania audio zwiększa prywatność, ale ogranicza możliwość odsłuchiwania połączeń. Nadal możesz jednak wyświetlać transkrypcje. Aby zmienić ustawienia przechowywania transkrypcji, zobacz dokumentację przechowywania.
Zmiana ustawień zapisywania audio
Wymagania wstępne
- Skonfigurowany agent konwersacyjny ElevenLabs
Aktualizacja w panelu
Aktualizacja przez CLI
Aktualizacja przez API
Otwórz ustawienia zapisywania audio
Znajdź agenta na stronie ElevenAgents i wybierz kartę „Advanced”. Kontrolka zapisywania audio znajduje się w sekcji „Privacy Settings”.

Wyłączenie zapisywania audio uniemożliwi zapisywanie nagrań audio nowych połączeń. Istniejące nagrania pozostaną dostępne, dopóki nie usuniesz ich w ustawieniach przechowywania.

